Google+


 

tu smo da vam pomagamo in vas izobrazujemo

Potrebujete ponudbo? Pokličite na

phone_icon  01 5682 888 

Pravno obvestilo


 

Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov

Pogoji uporabe

Avtorsko obvestilo

Pravila komentiranja


Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov

CONVEX d.o.o. Ljubljana se zavezuje, da bo vaše podatke skrbno hranil in uporabljal samo za lastne potrebe, ter jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretjim osebam. Registrirani uporabnik lahko kadarkoli zahteva, da CONVEX d.o.o., Ljubljana trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke.

Pogoji uporabe

Vse informacije na strani so na voljo le v informativne namene, in so namenjene pogodbenim strankam CONVEX d.o.o., Ljubljana. CONVEX d.o.o. ne jamči za popolnost, ažurnost in pravilnost vsebine na tej strani in na straneh, na katere ima narejene spletne povezave. Čeprav je stran pripravljena v najboljši veri, da bi vsebovala kvalitetne informacije, CONVEX d.o.o.  ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli neposredno ali posredno škodo ali druge neprijetnosti, ki bi nastala zaradi uporabe te strani. Uporabniki uporabljajo informacije na tej strani na lastno odgovornost.

Avtorsko obvestilo

Vsebina, besedila, fotografije, logotipi in povezave so last podjetja CONVEX d.o.o. Ljubljana ter različnih avtorjev in so kot take avtorsko začitene, zato jih brez dovoljenja ni dovoljeno repoducirati, kopirati ali objavljati v kakršnekoli namene.

No, toliko v uradni obliki. Pravijo, da tako mora biti, vendar izkušnje iz preteklosti kažejo, da  ne glede na zgoraj napisano, lahko veselo prebiram moje tekste v raznih diplomskih nalogah, ali pa preprosto na drugih spletnih straneh. Zato če že mislite  uporabljati moje umotvore, prosim navedite vir podatkov (se spodobi).

Drugače, za tiste, ki  imate neustavljivo potrebo po kopiranju  pa sledeče:

Naj vam računalniki zaribajo in pokasirajo takšne viruse, da vam vsi pomembni podatki izginejo nepovratno v digitalna nebesa.
Moški naj dobijo takšno impotenco, da vam ga še 10 tablet viagre ne spravi pokonci.
Ženskam naj se na faci naredi takšen mozolj, da ga tudi z pol kile make upa ne skrijete (tudi z Photoshopom ne).
Naj vam se sfiži vse kaj ste kdaj želeli narediti v življenju.
Na  isti način naj bodo preklete  še naslednje tri generacije.

No, zdaj ko veste, kopipejstajte  po mili volji. Ne  verjamete v prekletstva, pravite? No ja, tudi v Tutankamonovo prekletstvo nihče ne verjame. Vendar to ne spremeni dejstva, da so se v bizarnih okoliščinah stegnili vsi, ki so tedaj vstopili v njegovo grobnico. Zdaj pa bodite  pogumni.

No ja, tudi tole ni ravno originalno, ampak sem povzel po enem blogu (ne ravno dobesedno). Na žalost ne vem več katerem, tako da ne morem navesti vira. Upam da avtor ne bo zameril.

Pravila komentiranja

No, verjetno boste opazili, da je na določenih mestih mogoče komentiranje. Prosimo, da pri komentiranju upoštevate sledeča pravila:


1. Ne žalite ostalih udeležencev.
2. Ne uporabljajte sovražnega govora.
3. Ne razširjajte nestrpnosti kakršnekoli vrste.
4. Ne preklinjajte po nepotrebnem, če pa že, upoštevajte 1. 2 in 3. pravilo.

5. Tistim ekstra pametnim, ki imajo neustavljivo potrebo, da vedo vse, solijo pamet vsem in pri tem vedno delujejo v nasprotju z prvo točko, sledeči nasvet:

Ko vas popade takšna želja, najprej izberite primerno trden zid (najbolj se obnese kakšen železobetonski). stopite kakšna pol metra nazaj, in se trikrat zaletite  z glavo v  zid. Potem bomo pa  videli kaj bo. Če vas  napad mine, OK.  
Če pa ne, imamo dve  možnosti, ponovi vajo, ali bo vaš komentar izbrisan.

6. Tisti, ki vsako zadevo komentirajo v stilu “Za  vse so krivi  tačrni, tardeči, tabeli, tasivokodrlajsasti”, bodo izbrisani. Sicer  imajo vsi pravico do svojega mnenja, vendar v svojem svetu. V našem svetu (spletni strani) kot rečeno, bodo izbrisani. Za izražanje svojih frustracij so bolj uporabni Twitter ali pa Facebook. Našo spletno stran pustite na miru.


Prebrano: 5765 krat
Live chat
prijava_zahtevka_za_posredovanje
baza_znanja
convex_privilege_club