Možnost skupne uporabe programske aplikacije

Večina majhnih podjetij pri svojem delu ne uporablja poslovnih programov. Preprosto, za fakturiranje ali izdajo potnih nalogov uporabljajo programe kot so Word ali pa Excel. Potem jih natisnejo in pošljejo računovodskem servisu. Vendar, z razvojem poslovanja lahko pride do potrebe za bolj profesionalno rešitev.

Tukaj se pojavimo mi. Pri CONVEX d.o.o., Ljubljana vam ponujamo  rešitev, s tem ko vam omogočimo skupno uporabo spletne poslovne aplikacije.

Stranke imajo na voljo sledeče možnosti:

Fakturiranje z možnostjo pošiljanja e-računov

Namesto izstavljanja računov v wordu ali excelu, račune izstavljate v naših spletnih aplikacijah. Hitro lahko izdelate račune profesionalnega videza in imate pregledno evidenco izdanih računov. Če ste dosedaj pisali in oblikovali račune v Word-u, potem boste spoznali, da lahko vaš obstoječi izgled računa direktno uvozite v program in še naprej tiskate račune s popolnoma enakim videzom.Ravno tako se boste izognili preverjanju podatkov vaših poslovnih partnerjev saj bo to delo postalo odveč. Programi so namreč povezani s poslovnimi registri in tako vse podatke samodejno poiščejo preko naziva ali davčne številke stranke. Skratka s pomočjo naših programov bo vaše poslovanje postalo enostavnejše in bolj učinkovito. Poleg tega programa omogočajo izmenjavo dokumentov po standardu e-SLOG in pošiljanje elektronskih računov na UJP za stranke, ki so proračunski uporabniki.

Davčna blagajna – POS klient

Davčne blagajne so danes realnost. V maloprodaji so nuja. V naših programih so na voljo takoj. Maloprodajne blagajne so tesno povezane z nabavnim modulom z vodenjem zalog. V kolikor ste storitvena dejavnost, to niti ni nujno.

Dislocirana prodajna mesta lahko dobijo posebno verzijo programa e-računi POS odjemalec za maloprodajna mesta z večjim obsegom poslovanja. Program omogoča delo tudi v primeru izpada internetne povezave ter možnost uporabe dodatne strojne opreme, kot so POS prikazovalniki in POS tiskalniki.

Nabavni modul z vodenjem zalog

Trgovska ali proizvodna podjetja imajo možnost dostopa do nabavnega modula z vodenjem zalog. Izkušnje kažejo, da je najbolj učinkovito, če skladiščno poslovanje vodijo stranke same. Saj najbolj poznajo svoje prodajne artikle in kalkulacije. Razen tega imajo pregled nad fizično zalogo pri sebi. Modul za vodenje zalog je tesno povezan s fakturiranjem in POS blagajnami.

Obračun potnih nalogov

Tako kot pri fakturiranju, tudi tukaj namesto vodenja potnih nalogov v wordu ali excelu, uporabimo naše programe. V programih lahko vodimo evidenco potnih nalogov in obračun potnih stroškov, dnevnic in kilometrin za službena potovanja v Sloveniji in tujini.

Računovodski nadzor in svetovanje

Računovodski nadzor in svetovanje je oblika naših storitev pri kateri strankam omogočimo popolni dostop do programov. Tako stranka vodi celotni poslovni proces pod našim nadzorom in izkorišča prednosti programa v celoti. Več o tem… 

In še za konec. Do programov lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli. Pri tem je vseeno kateri operacijski sistem uporabljate (windows, IOS, Android, Linux…) Osnovni pogoj je dostop do interneta in internetni brskalnik.