Pravno obvestilo

 

Pogoji uporabe
Avtorsko obvestilo
Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov
Politika piškotkov

 
Pogoji uporabe

Vse informacije na strani so na voljo le v informativne namene. CONVEX d.o.o. ne jamči za popolnost, ažurnost in pravilnost vsebine na tej strani in na straneh, na katere ima narejene spletne povezave. Čeprav je stran pripravljena v najboljši veri, da bi vsebovala kvalitetne informacije, CONVEX d.o.o.  ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli neposredno ali posredno škodo ali druge neprijetnosti, ki bi nastala zaradi uporabe te strani. Uporabniki uporabljajo informacije na tej strani na lastno odgovornost. CONVEX d.o.o., Ljubljana si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na strani www.convex.si.

 

Avtorsko obvestilo

Vsebina, besedila, fotografije, logotipi in povezave so last podjetja CONVEX d.o.o. Ljubljana ter različnih avtorjev in so kot take avtorsko začitene, zato jih brez dovoljenja ni dovoljeno repoducirati, kopirati ali objavljati v kakršnekoli namene.


Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov

Upravljalec osebnih podatkov je:

CONVEX d.o.o., Ljubljana
Dunajska 106, Ljubljana
e-mail info@convex.si

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov:

Osebna privolitev posameznika

Kategorije posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki:

Potencialni kupci naših storitev
Prejemniki vsebin Convex Privilege Cluba
Stranke s katerimi se povezujemo v procesu “Pomoči na daljavo”.

Osebni podatki in namen njihove obdelave

V kolikor želite prejemati vsebine Convex Privilege Club,ali pridobiti ponudbo o naših storitvah, morate izpolniti obrazec na spletni strani CONVEX d.o.o. in s potrditvijo obrazca nam posredujete sledeče podatke:

Convex Privilege Club

 • E-mail naslov

Med prejemnike vsebin Convex Privilege Cluba se lahko prijavite le sami, za kar skrbi sistem potrditvenega maila (Double Opt-in confirmation). Med naročnike sami ne prijavimo nikogar. Odjavite se lahko kadarkoli z klikom na link za odjavo.

Ponudba o naših storitvah

 • Ime podjetja*
 • Telefon/mobitel*
 • E-mail naslov*
 • Kontaktna oseba
 • Pravna oblika podjetja (d.o.o., s.p., zavod)*
 • Vrsta dejavnosti*
 • Ali so zavezanci za DDV*
 • Kakšno obliko storitve potrebujejo*
 • Število izdanih, prejetih računov*
 • Število zaposlenih*
 • Število pogodbenih sodelavcev
 • Ali vodijo blagovno/materialno knjigovodstvo*
 • Opombe, pričakovanja, posebnosti
 • Kako so nas našli

Osebni podatki, ki niso označeni z zvezdico so neobvezni. Uporabnik jih lahko  posreduje, če to želi. Uporabnik, ki ponudniku ne posreduje neobveznih osebnih podatkov, zaradi tega ne trpi nobenih škodljivih posledic.

Pomoč na daljavo

Stranke s katerimi se povezujemo v procesu “Pomoči na daljavo”  v osnovi ne posredujejo nobenih osebnih podatkov. Vendar v procesu pomoči na daljavo lahko naletimo na osebne podatke. Stranke vstopajo  prostovoljno v sistem pomoči na daljavo s tem, ko vnesejo kodo seje, ki jo pridobijo od CONVEX d.o.o., Ljubljana. Koda seje je unikatna številka. ki velja samo za to sejo in se z končanjem seje ne more uporabiti še enkrat. Pri tem se smatra, da je stranka seznanjena s pogoji uporabe pomoči na daljavo in soglaša z uporabo tega kanala pomoči.

Namen obdelave:

Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete potrebujemo za obdelavo vašega povpraševanja, ali pošiljanja obvestil o novostih objavljenih na naši spletni strani.

Rok hrambe osebnih podatkov:

Vaše podatke hranimo toliko časa, kolikor je potrebno za namen pošiljanja vsebin, ali, do preklica osebne privolitve posameznika. Pri izdelavi ponudbe, vaše podatke v roku 3 mesece izbrišemo iz naših evidenc.

V primeru, da ne želite več prejemati vsebin s strani CONVEX d.o.o. in se od njih odjavite, ali v primeru, da umaknete svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov za ta namen, bomo vaše podatke v sistemu CONVEX d.o.o.  blokirali in vaših podatkov več ne bomo uporabljali za ta namen.

V kolikor želite, da se vaši podatki izbrišejo iz naših evidenc, prosimo da nam to sporočite na e-mail info@convex.si, ali pisno pošljete na naslov CONVEX d.o.o., Ljubljana, Dunajska 106, Ljubljana.

Soglasje

Osebne podatke, ki nam jih posredujete obdelujemo z vašim jasnim in nedvoumnim soglasjem. Podatke bomo uporabili zgolj za pripravo ponudbe, oz. pošiljanje obvestil in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Podatke ne bomo iznašali v tretje države, ter jih obdelali tako, da bo z ustreznimi ukrepi zagotovljena ustrezna varnost, vključno z zaščito pred nedovoljeno ali nezakonito obdelavo in nenamerno izgubo.

Podatki, ki jih v elektronski obliki shranite pri nas, so shranjeni na strežnikih, zaščitenih z geslom in omejenim fizičnim dostopom.

Convex d.o.o.  ne odgovarja za škodo, ki bi uporabniku nastala, ker je pri registraciji posredoval napačne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.


Politika piškotkov

Piškotki so datoteke z besedilom, ki jih spletna stran shrani pri uporabniku in imajo različno vlogo pri delovanju spletnih strani. Vsi navedeni piškotki ne shranjujejo vaših podatkov in ne omogočajo sledenje uporabniku. Na tej strani jih uporabljamo na tak način:

 

Lastni piškotki:

Ime piškotka Trajanje Namen piškotka
__cfduid 1 leto omogočanje deljenja vsebine z socialnimi omrežji
uvc 1 dan omogočanje deljenja vsebine z socialnimi omrežji
sgPopupDetails 30 dni beleženje ogleda pojavnih oken
wordfence_verifiedHuman le za čas seje varovanje spletne strani

Izjavljamo, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

CONVEX d.o.o., Ljubljana  za optimizacijo tržnega komuniciranja na svojih spletnih straneh uporablja analitično programsko opremo Google Analytics od Google Inc., ki uporablja piškotke za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in ključnih besed, ki vodijo na mesto, problemi pri navigaciji). Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni in se ne povezujejo z osebnimi podatki. Podatki se uporabljajo za potrebe CONVEX d.o.o., Ljubljana.

Ime piškotka Trajanje Namen piškotka
_gid 1 leto  beleženje obiska Google Analytics
_ga 2 leti  beleženje obiska Google Analytics
_gat le za čas seje  beleženje obiska Google Analytics

 

Upravljanje vaše politike zasebnosti z uporabo piškotkov na naši spletni strani

Pri vašem prvem obisku naše spletne strani vas s pasico na spodnjem delu strani seznanimo z uporabo piškotkov in z možnostjo njihovega izklopa. Vašo odločitev bomo zapisali v piškotek:

Ime piškotka Trajanje Namen piškotka
viewed_cookie_policy 1 leto Beležimo ali smo vam pokazali obvestilo o piškotkih

Izklop piškotkov za vse spletne strani

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoči (help) vašega brskalnika. V primeru popolnega izklopa piškotov vam morda katera izmed funkcionalnosti na spletni strani ne bo delovala.